Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Kako umesto poklona zatražiti novac uz pomoć pozivnica za venčanje?

Kako umesto poklona zatražiti novac uz pomoć pozivnica za venčanje?

Na žalost ne postoji ni jedan diskretan način da od svojih zvanica zatražite novac umesto poklona. Najbolje je da to uradite potpuno otvoreno i kažete sta bi Vam najviše odgovaralo kada Vas pitaju.

Novac umesto svadbenog poklonaPostoji i mogućnost da Vašoj porodici, rođacima i prijateljima objasnite da bi Vam novac najviše odgovarao i da ih zamolite da ukoliko ih neko od zvanica bude upitao šta da Vam kupe, odgovore da je to novac i da navedu neki konkretan razlog zbog koga ste tako odlučili, npr. opremanje stana, kupovina automobila ili nešto slično.
Druga opcija je da na šaljiv način uz vaše pozivnice za venčanje pošaljete i mali dopis šta ne želite da dobijete od poklona.

U većini slučajeva gostima će to više odgovarati jer ne moraju da razmisljaju koji poklon je zaista za Vas ili koji nećete dobiti od nekog drugog ili nešto treće. Sa druge strane neki ljudi žive u uverenju da Vam isključivo moraju pokloniti nešto što će ostati kao trag i sećanje na njih. Obično je najteže ubediti stariju rodbinu da je novac ustvari ono što Vam treba.

Ukoliko prihvate Vašu sugestiju, odlično, ukoliko ne, šta da se radi, poklonu se u zube ne gleda 🙂

 

Author:


[social_button button=“facebook“ fsend=“on“ flayout=“standard “ fwidth=“350″ faction=“like“ fcolorsheme=“light“][social_button button=“google“ gsize=“medium“ gannatation=“bubble“ ghtml5=“on“][social_button button=“twitter“ ttext =“Pozivnice za venčanje Mashnica“ tcount =“horizontal“][social_button button=“pinterest“ pcount=“horizontal“ ptext=“Pozivnice za venčanje Mashnica“]