Načini plaćanja

Websajt Pozivnice Mashnica nudi isporuku robe pouzećem.

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. Za saradnju smo odabrali Post Expess službu, kao najprofesionalniju i najbržu uslugu.

Takodje velika prednost slanja odnosno preuzimanja paketa preko Post Express usluge je ta što ne morate biti na adresi za isporuku kada paket stigne. Ukoliko niste kod kuće, kurir će ostaviti izveštaj o prispeću pošiljke , sa kojim možete pokupiti svoju pošiljku u roku od 5 dana u najbližoj pošti (tačna ekspozitura je navedena na izveštaju o prispeću).

* Ukoliko plaćate Vašu pošiljku u kešu, preporučujemo da pripremite tačan iznos, jer kuriri veoma često nemaju dovoljno novca kod sebe da bi Vam vratili kusur.

 

Najčešća pitanja u vezi Post Express usluge.

 1. Šta su ekspres usluge?
  Ekspres usluge su usluge kojima je obezbeđen najkraći, garantovani, rok prenosa pošiljaka u unutrašnjem i očekivano vreme uručenja u međunarodnom saobraćaju. U paleti svojih usluga Pošta Srbije korisnicima nudi Post express uslugu u unutrašnjem saobraćaju i EMS uslugu u međunarodnom saobraćaju.
 2. Šta su Post express pošiljke?
  Post express pošiljke su pošiljke sa registrovanim brojem i mogu se primiti kao:

  • pošiljke sa ili bez označene vrednosti,
  • otkupne pošiljke,
  • pošiljke sa povratnicom,
  • pošiljke sa ličnim uručenjem.
 3. Koje su vrste prenosa Post express pošiljke?
  Post express pošiljke mogu biti predate za prenos kao:

  • Pošiljke za uslugu “Danas za odmah” (u okviru istog mesta)
   U 109 gradova i mesta Srbije kuriri Post express-a u najkraćem roku preuzimaju i uručuju pošiljke. Prijem pošiljaka je svakog dana (osim nedelje) od 8 h do 16 h, subotom od 8 h do 13 h. Masa pošiljke može biti do 50 kg. Rok uručenja je 3 sata od preuzimanja pošiljke, odnosno 4 sata na teritoriji Beograda.
  • Pošiljke za uslugu “Danas za danas”
   Prijem i uručenje pošiljaka se vrši između sledećih 49 gradova i mesta u Srbiji: Aranđelovac, Arilje, Bačinci, Banovci – Dunav, Bela Zemlja, Beograd, Čačak, Ćićevac, Ćuprija, Gornji Milanovac, Inđija, Irig, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Krnješevci, Kruševac, Kukujevci, Kuzmin, Laćarak, Martinci, Niš, Nova Pazova, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pećinci, Petrovaradin, Požarevac, Požega, Raška, Ruma, Šabac, Sevojno, Šid, Šimanovci, Smederevo, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Svilajnac, Topola, Umka, Užice, Vojka, Vrdnik, Zrenjanin. Prijem pošiljaka se vrši do tačno utvrđenog vremena u jednom gradu, a uručenje je u drugom gradu istog dana do 20 h.
  • Pošiljke za uslugu “Danas za sutra”
   Ova usluga garantuje uručenje do roka koji je označena na prijemnom obrascu Adresnici. Za uslugu Danas za sutra pošiljalac se opredeljuje za rok uručenja do 12h ili do 19h narednog dana od dana slanja (izuzetak je slučaj kada je slanje izvršeno u subotu ili u dane pre početka nekog državnog ili verskog praznika – tada će pošiljka biti uručena prvog radnog dana).
 4. Koji su rokovi uručenja Post express pošiljke?
  Rokovi uručenja za Post express usluge su:

  • Danas za odmah – 3 sata od preuzimanja pošiljke, odnosno 4 sata na teritoriji Beograda,
  • Danas za danas – istog dana do 20 h,
  • Danas za sutra 12h – narednog dana do 12 h,
  • Danas za sutra 19h – narednog dana do 19 h.
 5. Koji su načini plaćanja prenosa Post express pošiljke?
  Načini plaćanja su:

  • gotovinom,
  • čekom,
  • fakturom.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

 

Srdačno,

Pozivnice Mashnica