Ograničenje odgovornosti – Pozivnice Mashnica

Informacije bilo kakve vrste, proizvodi i opisi usluga objavljeni na sajtu pozivnicezavencanje.rs mogu sadržavati greške i/ili tekstualne greške, zbog toga se sajt pozivnicezavencanje.rs odriče odgovornosti u slučaju nastanka bilo kakve štete (materijalne ili nematerijalne) od prikazivanja i korišćenja istih.

Ni pod kojim okolnostima pozivnicezavencanje.rs nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada sajta i njegovih servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju Interneta, kvarovi na kompjuterskoj i telekomunikacionoj opremi, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nesaradnja trećih lica…

Sve veze (linkovi) prema drugim Internet prezentacijama (sajtovima) služe kao pogodnost. pozivnicezavencanje.rs  ne preuzima odgovornost niti kontrolu nad sadržajem ili radom drugih sajtova, niti je odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korišćenjem. pozivnicezavencanje.rs  ne daje nikakve garancije, niti je odgovorna za ažurnost, tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili servisa sajta. pozivnicezavencanje.rs  ne daje garancije za usluge i proizvode, te za bilo kakve informacije ili savete do kojih korisnici dođu pomoću sajta.

Neki od motiva korisceni na sajtu pozivnicezavencanje.rs su motivi drugih samostalnih autora i smatraju se vlasnistvom originalnih autora. Autorska prava za ove motive su neprenosiva i sajt pozivnicezavencanje.rs ne polaze pravo na autorska prava za iste. Korisnicima sajta pozivnicezavencanje.rs nije dozvoljen download i koriscenje ovih motiva. Sajt pozivnicezavencanje.rs ne snosi odgovornost za bilo kakvu stetu ili troskove nastale usled bespravnog koriscenja ili modifikacija ovih motiva, kao ni za nacin na koji je sadrzaj koriscen od strane trecih lica.

Stavovi trećih lica izneti na sajtu pozivnicezavencanje.rs  nisu stavovi sajta već ih na sajtu samo prenosimo „onakve kakvi jesu“ i za njihovu sadržinu pozivnicezavencanje.rs  ne može u bilo kojem smislu odgovarati.

Sajt pozivnicezavencanje.rs odriče se odgovornosti od bilo kakvog gubitka podataka do kojeg može doći prilikom prenosom informacija na internetu.

Informacije, proizvodi i usluge objavljeni su na sajtu pozivnicezavencanje.rs u svrhu dobre namere i poslovanja u skladu sa važećim zakonom Republike Srbije, te je korišćenje istih isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Promena pravila korišćenja

Sajt pozivnicezavencanje.rs zadržava pravo na promenu, odlaganje i prestanak prikazivanja ili pružanja bilo kojeg sadržaja i/ili usluge, u bilo koje vreme, iz bilo kojeg razloga, bez prethodnoh obaveštavanja. Osim toga, sajt pozivnicezavencanje.rs ima pravo ograničiti pristup određenim uslugama i/ili sadržajima bez prethodne najave.

Zahvaljujemo Vam na poseti i korišćenju sajta pozivnicezavencanje.rs.

 

Author: