Brojevi za stolove
Brojevi za stolove
Upotpunite Vašu dekoraciju prelepo dizajniranim i elegantnim brojevima za stolove koji su postali nezaobilazan detalj modernih venčanja.
Tablice za kola
Tablice za kola
Nešto potpuno novo i originalno, personalizovane tablice za mladenačke automobile, sa tekstom po izboru ili imenima mladenaca.
Kitnja za venčanje
Kitnja za venčanje
Jedinstvena i kvalitetna kitnja za Vaše svatove. Prilagodićemo boju kitnje bojama koje ste odabrali za dekoraciju Vašeg venčanja..
Bedževi
Bedževi
Budite drugačiji ! Bedževi sa natpisima Mlada, Mladoženja, Kum, Kuma... ili možda nešto duhovitije, možda neki smešni nadimci...? 🙂
Pokloni za goste
Pokloni za goste
Obradujte Vaše goste nesvakidašnjim i unikatnim poklonima. Magneti za frižider, bombone – atraktivno upakovane, ili unikatne kutijice .

 

 Pozivnice Mashnica – Ostali proizvodi

Pored velikog broja modela pozivnica za venčanje, nudimo Vam veliku ponudu dodatnih proizvoda za Vaše venčanje.

Brojevi za stolove za Vaše venčanje

Brojevi za stolove postali su nezaobilazan detalj na Vašem venčanju, a mogu biti i veoma interesantani kao dopuna kompletnoj dekoraciji venčanja. Upotpunite dekoraciju lepo dizajniranim i elegantnim brojevima za stolove,koji se izradjuju u skladu sa Vašim bojama venčanja i ostalim proizvodima koje ste odabrali iz naše ponude (pozivnice za vencanje, tablice, zahvalnice…).

Napravite respored sedenja za Vaše goste, i olakšajte im snalaženje pri dolasku u restoran. Brojevi za stolove su izuzetno praktični i lepi i svakako će biti elegantna i korisna dekoracija svakom stolu.

Većina modela je uglavnom u obliku šatorčića i predvidjeni su da samostalno stoje na sredini stola da bi bili lako uočljivi. Sa jedne strane se nalazi broj stola, ispisan krupnim slovima da bi se lako video i sa veče udaljenosti a sa druge strane se uglavnom nalaze imena mladenaca i datum venčanja.

Pogledajte formate pozivnica koje imamo u ponudi.

Tablice za automobile za mladence

Nešto novo i popularno na našem tržištu. Budite drugačiji i iznenadite Vaše prijatelje i rodbinu personalizovanim tablicama sa natpisom „UPRAVO VENČANI“ na mladenačkom autu. Tablice su u potpunosti prilagodjene svim detaljima i potpunosti prate boje Vašeg venčanja i dizajn pozivnica koje ste odabrali. Izuzetno su prakticne i lepe.

Predvidjene su da se montiraju na već posotjeći ram za tablice Vašeg automobila. Izradjene su od veoma laganog penastog materijala koji ne može oštetiti farbu na automobilu, a sa zadnje strane postavljena je duplo lepljiva traka koja omogućava laku i brzu montažu i demontažu.

Standardni format je 52×11 cm ali je moguće prilagoditi dimenziju prema Vašem zahtevu.

Pokloni za goste

Obradujte Vase goste nesvakidašnjim i unikatnim poklonima. Magneti za frižider sa motivom koji Vi izaberete, bombone – atraktivno upakovane, ili unikatne kutijice koje Vam omogućavaju da sami napravite poklon koji želite.Budite originalni i ostanite upamceni tako što ćete obradovati I iznenaditi sve svoje goste.

Ovo je veoma lep gest na koji većina gostiju nije navikla I reakcije su zaista veoma pozitivne.

Paketi proizvoda – specijalna ponuda

Paketi proizvoda za venčanje su idealan način da smanjite troškove koji Vas čekaju i to već u startu. Svi klijenti koji se odluče da kupe neki od paketa iz naše ponude ostvaruju pravo na popust ili besplatan poklon u zavisnosti od paketa koji odaberu.

 

Author: