Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Pozivnice za venčanje – Prednosti i mane internet kupovine

Načini kupovine

Do pre samo nekoliko godina nije bilo nikakve dileme. Ako tražite pozivnice, mogli ste se uputiti na dva ili tri mesta u gradu koja se time bave i odabrati šta oni imaju u ponudi u tom trenutku. Ili ako ste eventualno bili kreativno raspoloženi, mogli ste se upustiti u izradu pozivnica sasvim sami.

U svakom slučaju nije postojalo puno izbora kao danas, a da ne pominjemo mogućnosti koje nam pruža internet i koncept kupovine iz fotelje… Danas je sve rasprostranjeniji model internet šopinga koji ima svoje prednosti i mane koje ćemo ovde zajedno “pročešljati”.

Internet kupovina nam pruža mnoge prednosti u pogledu uštede vremena, lakšeg pregledanja kompletne ponude na tržištu kao i uštedu. Evo nekih osnovnih prednosti:

Ušteda vremena

Zamislite da danas treba da obidjete 10 ili 15 prodavnica koje se bave pozivnicama I da u svakoj od njih treba da pogledate po stotinka modela. Da li ćete se sećati bilo čega posle treće prodavnice? I šta ako želite da uporedite modele? Koncept kupovine pozivnica online je daleko lagodniji u ovom pogledu.

Ušteda novca

Kada su Vam sve cene na dohvat ruke i potpuno transparentne, daleko su manje šanse da negde pogrešite. Iako cena nije glavni faktor na koji treba obraćati pažnju, takodje nije ni nešto što možemo olako zanemariti. Kupovina pozivnica preko interneta omogućava Vam poseban komfor kada je u pitanju zapisivanje, uporedjivanje i eliminisanje ponuda da bi se došlo do najboljeg odnosa kvalitet – cena.

Kompletna ponuda

Ogromna prednost online kupovine je takodje što isred sebe imate kompletnu ponudu koju možete pronaći kod nas na tržištu. Većina prodavnica pozivnica ima internet prezentacije na kojima možete videti i što je još važnije uporediti ponudu sa ostalim prodavcima.

Brzina realizacije poručenog posla

Mi kao internet prodavnica težimo kada god je to moguće da na sve ponude odgovorimo u roku od samo nekoliko sati, nevezano od toga u koje doba su pristigle, da u roku od 24h pošaljemo predlog idejnog rešenja i u roku od 2-3 isporučimo pozivnice na Vaš prag. Ovo naravno zavisi od još nekih faktora poput vrste pozivnice, ukrašavanja ukoliko ga ovaj model ima, trenutnog broja porudžbina i slično, ali u svakom slučaju trudimo se da ispoštujemo sve naše klijente.

Radno vreme

Ovo je možda i najvažniji aspekt web kupovine (ako poslujete sa nama). Razmislite o ovome: kada imate najviše vremena? Kojim danima u nedelji možete da odvojite nekoliko sati da pregledate sve moguće modele koje možete pronaći na našem tržištu, da ih uporedite, zamislite u glavi i iskomentarišete sa Vašim partnerom… E sada razmislite da li tim danom rade prodavnice, ili još bolje da li tim danom uveče u 22h rade prodavnice??? Tu je glavna prednost internet prodaje pozivnica za venčanje, složićete se sa nama.

Na šta treba obratiti pažnju

Nabrojali smo sve prednosti internet kupovine. Hajde da pogledamo koje su to mane, odnosno na šta je bitno da obratite pažnju pre nego što se odlučite za kupovinu.

Hoćete da vidite uzorak uživo

Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo od načih kupaca: gde možemo da pogledamo uzorak? Rešili smo i ovaj problem, Nakon što pregledate našu ponudu i odaberete model koji Vas interesuje, možete poručiti besplatan uzorak (plaćate samo poštarinu), koji će stići na Vašu kućnu adresu vrlo brzo. Na ovaj način i dalje koristite prednosti online shopinga ali možete koristiti i tradicionalni pristup “da ja to vidim i pipnem” :).

Plaćanje

Neke internet prodavnice traže uplate unapred kako bi bili osigurani u svakom pogledu, dok kupac u tom slučaju preuzima sav rizik na sebe. Ovde mi to ponovo radimo drugačije i preuzimamo kompletan rizik na sebe. Vi Vašu porudžbinu plaćate tek pri preuzimanju i na taj način ste potpuno zaštićeni kao kupac. Takodje nevezano od plaćanja mi svojim klijentima nudimo garanciju kvaliteta i ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni našim proizvodom ili uslugom, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo zajedno rešili nastalu situaciju na obostrano zadovoljstvo.

Kvalitet slika na sajtovima

Na dosta internet prodavnica primetili smo da je kvalitet slika ispod proseka. Samim tim kupac ne može biti siguran u kvalitet proizvoda pa samim tim ni u ono što kupuje. Po običaju mi se razlikujemo od konkurencije i nudimo Vam potpuno drugačiji ugodjaj internet shopinga. Posetite našu prodavnicu i uverite se sami.

Rejting prodavca

Ovo je bar lako. Ili samo izgleda tako? Nemojte oceniti neku internet prodavnicu samo po ponudi koju ima. Ovo nikako nije glavni pokazatelj da će kupovina pozivnica za venčanje proći kako treba… Pogledajte šta drugi kažu o prodavcu, šta se može pročitati na forumima, ili šta se priča na Facebook-u. Iskoristite još jednom prednosti interneta i potrošite par minuta kako bi ste uštedeli možda i nekoliko dana. U medjuvremenu pogledajte šta naši klijenti kažu o nama.

Neki od ovih saveta odnose se i na internet i na tradicionalnu “pešaka” kupovinu. Nadamo se da smo Vam bar malo približili koncept internet prodaje i kupovine i da ćete sada moći lagodnije da koristite sve njene prednosti.

Po svemu! Ili se bar trudimo da bude tako :). Počevši od prelepih, unikatnih modela pozivnica, izradjenih sa ljubavlju i mnogo truda, pa preko premium usluge koju pružamo svim našim klijentima, izlaženja u susret svim Vašim zahtevima i beskrajnom strpljenju koje imamo za sva pitanja i savete, pa sve do websajta u koji je uloženo mnogo truda i vremena, a sve to da bi ste Vi bili usluženi na pravi način, jer zadovoljna mušterija je najbolja mušterija…

Trudimo se da našim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu i da im izadjemo u susret u svakom pogledu, ma koliko teško to ponekad bilo. Trudimo se i da pomognemo, da damo savet od srca iako to možda ne ide u našu korist svaki put. Trudimo se i da budemo na raspolaganju u bilo koje doba. Jednom rečju trudimo se da budemo najbolji i da sve to radimo sasvim drugačije… Pogledajte šta kažu naše mušterije o nama.

Od ekipe sajta Pozivnice Mashnica možete očekivati profesionalnost i predanost poslu u svakom trenutku, ali isto tako naići ćete na potpuno prijateljski pristup i zajednički cilj, a to je da Vaše venčanje i pozivnice za venčanje budu nešto u čemu ćemo zajedno uživati.

Vaše pozivnice Mashnica.