Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Uslovi korišćenja sajta Pozivnice Mashnica

Uslovi korišćenja sajta Pozivnice Mashnica

Poštovani kupci,

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini i korišćenju sadržaja naše internet stranice, koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Pristup i korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta www.pozivnicezavencanje.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Korisnicima sajta www.pozivnicezavencanje.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Korisnicima sadržaja i/ili usluga sajta www.pozivnicezavencanje.rs  izričito je zabranjeno koristiti se sadržajem i/ili uslugama sajta www.pozivnicezavencanje.rs na način koji je nezakonit i/ili suprotan uslovima korišćenja ili u svrhe za koje nije namenjen od strane www.pozivnicezavencanje.rs

Korisnik je saglasan da se neće koristiti sadržajem i/ili uslugama sajta www.pozivnicezavencanje.rs kako bi se lažno predstavljao kao druga pravna ili fizička osoba i/ili korisnik sajta www.pozivnicezavencanje.rs te kako bi iste oštetio, pretio im ili ih zastrašio; objavljivao, prenosio ili razmenjivao sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, rasistički, šovinistički, pornografski, predstavlja govor mržnje ili je neprikladan na bilo koji drugi način, te sadržaj koji je u suprotnosti međunarodnim konvencijama; objavljivao, prenosio, razmenjivao ili slao sadržaj koji sadrži viruse ili slične programe u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme; objavljivao, prenosio i/ili razmenjivao informacije za koje korisnik zna ili je morao znati da su lažne, a čije bi objavljivanje moglo naneti štetu drugim korisnicima; objavljivao, prenosio i/ili razmenjivao sadržaj namenjen prikupljanju, čuvanju ili objavljivanju lozinki, korisničkog imena ili bilo kojih ličnih podataka korisnika sajta www.pozivnicezavencanje.rs; preduzimao radnje kojima bi nametnuo preterano opterećenje infrastrukture sajta www.pozivnicezavencanje.rs i/ili kojima bi se pokušavao mešati i/ili mešao u redovan i pravilan rad sajta www.pozivnicezavencanje.rs  i/ili kojima bi zaobilazio bilo kakve mere zaštite ili ograničenja pristupa na sajtu ww.pozivnicezavencanje.rs te objavljivao bilo koju radnju koja je ilegalna.

Korišćenjem sajta www.pozivnicezavencanje.rs, pregledavanjem ili učitavanjem bilo kakvih podataka s bilo kojeg dela ovog sajta, oglašavanjem ili slanjem podataka na ovaj sajt, ili bilo kojom drugom upotrebom ovog sajta i njegovog sadržaja, bilo da ste registrovani korisnik ili neregistrovani posetilac sajta, prihvatate navedene uslove bez ikakvog ograničenja, kao i sve važeće zakone.

Smatra se da su korisnici sajta www.pozivnicezavencanje.rs u svakom trenutku upoznati s ovim uslovima korišćenja te da ih u potpunosti razumeju.

Pod uslovom da korisnik u potpunosti prihvata ove uslove, sajt www.pozivnicezavencanje.rs omogućuje mu korišćenje određenih sadržaja i/ili usluga koje uključuju, ali nisu ograničene na sve usluge i sadržaj koje pruža sajt www.pozivnicezavencanje.rs. Materijali uključuju, ali nisu ograničeni na: tekst, informacije, podatke, komentare posetilaca, fotografije, slike, poruke i članke.

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoju interakciju prema ostalim korisnicima sajta www.pozivnicezavencanje.rs

Opšti uslovi

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem email-a ili putem telefona.
2. U najkraćem mogućem roku prodavac šalje idejno rešenje pozivnice putem email-a, a u cilju provere podataka i potvrde od strane kupca. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom potvrde narudžbe.
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
6. Troškove kurirske službe (isporuke robe) snosi kupac. Sve cene možete proveriti na sajtu Post Express službe –Post Express

Garancija kvaliteta i reklamacije

Digital Art Mashnica garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Mi smo ponosni na kvalitet proizvoda i usluge koju Vam pružamo i iz tog razloga dajemo 100% garanciju kvaliteta – Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom pozivnica, štampamo nove ili Vam vraćamo novac.
Takođe, možete pogledati i šta zakon o zaštiti potrošača kaže u slučaju spora na stranici Reklamacije.

Zaštita prilikom kupovine putem Interneta

Prilikom poručivanja pozivnica sa sajta www.pozivnicezavencanje.rs kupac je potpuno zaštićen jer se plaćanje robe vrši tek po preuzimanju, a podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu niti jednoga trenutka.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD), prilikom isporuke koju vrši Post Express kurirska služba.
Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog konverzija valuta moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Kupac ce biti obavešten o tačnom iznosu za uplatu, pre slanja paketa putem email-a ili putem telefona.

Privatnost podataka

Sajt www.pozivnicezavencanje.rs obavezuje se prema svojim korisnicima da će odgovorno upravljati njihovim privatnim podacima (Vaše ime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj  i slične povezane informacije) prikupljenima na sajtu www.pozivnicezavencanje.rs te da se isti neće prikazivati ili ustupati trećim osobama, niti na bilo koji način zloupotrebiti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Više detalja možete pogledati ovde.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Digital ART Mashnica se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Sajt www.pozivnicezavencanje.rs ima pravo na uklanjanje bilo kojeg prava ili usluge, kao i korisničkog računa u bilo koje vreme, pogotovo na osnovu pritužba trećih osoba.

Author: Pozivnice Mashnica