Top 10 najčešćih pitanja i odgovora

Na ovoj strani pronaći ćete najčešće postavljana  pitanja i odgovore koji će Vam pomoći pri kupovini na sajtu Pozivnice za venčanje Mashnica. Sa leve strane, u meniju, odaberite željenu kategoriju pitanja.

Da li imate prodajni salon i kako možemo da vidimo uzorke pozivnica?

Radimo isključivo online prodaju i nemamo prodajni salon, ali sve naše modele možete poručiti preko našeg sajta i internet prodavnice pozivnica za venčanje.

Ukoliko želite da pogledate neke od naših uzoraka i ovo je moguće. Odaberite model ili modele koji Vas zanimaju, unesite potrebne podatke i kreirajte porudžbinu.

Cena uzorka je 10 eur za pripremu za štampu + cena pozivnice koju ste odabrali. Tačnu cenu možete videti u Vašoj korpi nakon što ubacite željene proizvode.

Ukoliko ste zadovoljni kvalitetom i odlučite se za poručivanje pozivnica sa našeg sajta, ukupan iznos biće umanjen za  iznos koji ste već platili za uzorak. Odnosno, uzorak je potpuno besplatan ukoliko se odlučite za saradnju sa nama 🙂

Takodje možete da pročitate mišljenja naših kupaca, nakon čega Vam uzorak najverovatnije neće ni biti potreban 🙂

Koja je cena pozivnica i drugih proizvoda ?

Dovoljno je da iz naše prodavnice odaberete proizvod koji Vas zanima, odete na njegovu stranu (klikom na sliku ili naziv) i zatim iz padajućih menija sa opcijama (sa desne strane proizvoda) odaberete željene opcije za koje Vas zanima cena. Neposredno nakon što odaberete poslednju od tri stavke, ispod proizvoda će se pojaviti tačna cena po komadu. Takodje slika proizvoda se menja prema formatu koji ste odabrali.

Da li su koverte uračunate u cenu?

Da! Uz svaku pozivnicu dobijate odgovarajuću kovertu u beloj boji osim ukoliko se odlučite za ekskluzivne, sedefaste koverte, koje se dodatno naplaćuju 0.50 eur (u dinarskoj protivvrednosti) po komadu.

Ova vrsta koverata daje drugačiju, jedinstvenu notu Vašim pozivnicama za venčanje. Sliku sedefaste koverte možete pogledati ovde.

Da li šaljete pozivnice u inostranstvo?

Da, šaljemo pozivnice u inostranstvo. Pokrivamo sve zemlje Evrope.

Za porudžbine iz inostranstva proces poručivanja je potpuno identičan, kao i cena za sve modele iz naše ponude. Razlika postoji samo u ceni slanja koja je za nijansu viša od standardne, i u roku isporuke, koji se prolongira za oko 2-3 dana ukoliko se paket šalje poštom, odnosno Post Express kurirskom službom.

Cene slanja u inostranstvo variraju u odnosu na zemlju u koju se paket šalje i naravno težine paketa, pa je najbolje da pogledate cenovnik Post Express kurirske službe ovde, ili nas kontaktirate za detaljnije informacije.

Da li mogu da imam dva različita teksta na pozivnicama ?

Naravno, možete imati i više od dva raličita teksta ako je potrebno! Ukoliko na primer imate goste iz različitih zemalja i želite da napravite pozivnice na više jezika, nema nikakvih problema. Ili ukoliko želite jedan tekst sa vremenom i mestom okupljanja svatova kod mlade i jedan tekst sa vremenom i mestom okupljanja kod mladoženje, i to je izvodljivo.

Svaki dodatni tekst naplaćuje fiksno 10 eur (u dinarskoj protivvrednosti), nevezano za broj pozivnica koji ste poručili. Ukoliko imate dva različita teksta (na primer na Srpskom i Nemačkom) u tom slučaju štampa bi koštala 2×10=20 eur (u dinarskoj protivvrednosti).

Da li mogu da promenim boju i neke druge elemente na pozivnici koja mi se dopada ?

Da naravno! Svako venčanje ima odredjenu boju koju prati, a mi smo tu za Vas, da dizajn pozivnice i ostalih proizvoda prilagodimo tonu koji ste odabrali za Vaše venčanje. Sitne izmene poput pomeranja ili uklanjanja pojedinih elemenata takodje su moguće, a pored svega ovoga možemo promeniti i vrstu i boju slova (fontova) na modelu koji Vam se dopada.

Nakon što uradimo izmene koje ste tražili poslaćemo Vam predlog novog rešenja na email adresu. i sve ovo dobijate potpuno besplatno. Budite kreativni.

Da li ću videti uzorak moje pozivnice pre štampe?

Obavezno. Nikada ne počinjemo sa štampom pre nego što klijent dobije, detaljno pregleda i odobri uzorak pozivnice koju je odabrao. Na ovaj način pokušavamo da izbegnemo eventualne greške u štampi.

Nakon što ste kreirali porudžbinu, naš tim počinje da pravi predlog rešenja pozivnice koju ste odabrali u digitalnom formatu. Rešenje će Vam biti poslato na email adresu koje ste uneli prilikom poručivanja uglavnom u roku od 1-3 dana.

Na Vama je da dobro proverite sve detalje oko teksta, eventualnih slovnih grešaka i date sugestije ukoliko ih ima. Nakon odobrenja predloga koji Vam je poslat, ulazimo u proces štampe. Uskoro možete očekivati Vaše pozivnice 🙂

Molimo Vas da dobro proverite detalje na pozivnici kao što su vremena, imena i prezimena, nazive crkve i restorana i slične detalje. Mi se zaista trudimo da otklonimo sve greške koje primetimo, ali neke stvari kao datume i stanice, ipak Vi najbolje znate.

Kakav je kvalitet papira odnosno kartona od kog su izradjene pozivnice ?

Sve pozivnice za venčanje iz naše ponude rade se isključivo od uvoznih materijala izuzetnog kvaliteta. Papiri, odnosno kartoni koje koristimo za štampu su veoma kvalitetni i čvrsti, a debljina je nešto poput papira koji se koristi za pravljenje kvalitetnijih fascikli. Ukoliko želite sami da proverite kvalitet i vrstu papira, možete poručiti uzorke koje ćemo Vam poslati na adresu.
Štampa pozivnica radi se na najnoviji digitalnim mašinama, eco bojama po svetskim standardima.

Da li mogu telefonom da poručim pozivnice?

Naravno. Ukoliko imate bilo kakav problem pri poručivanju ili Vam je to jednostavno lakši način, možete nas pozvati, a mi ćemo umesto Vas kreirati porudžbinu i pomoći Vam pri izboru. Takodje ukoliko imate kupon za popust, možete ga iskoristiti i na ovaj način, bez obzira što pozivnice ne poručujete preko sajta.

Šta ako napravim grešku prilikom poručivanja?

Za početak – nemojte se nervirati, ovo se vrlo lako rešava :).

U slučaju da ste samo zaboravili da ubacite sve proizvode koje ste želeli, napravite novu porudžbinu u kojoj možete poručiti samo te artikle koji nedostaju. Sve Vaše porudžbine biće objedinjene  i poslate u jednoj pošiljci.

Ukoliko ste napravili grešku u izboru modela, količini, ili bilo kom drugom detalju, potrebno je da nam pošaljete zahtev za otkazivanje porudžbine putem kontakt formulara sa Vašim podacima i detaljima porudžbine (email adresa, broj porudžbine i ime i prezime). Po prijemu ovog zahteva dobićete konfirmacioni email da je porudžbina otkazana.

Nakon ovoga možete slobodno da napravite novu porudžbinu. Ako ni ovo nije resilo problem ili Vam online poručivanje nikako ne odgovara, uvek je tu dobri stari telefon 🙂 Pozovite nas i sve ćemo rešiti.

Šta se dešava ukoliko pozivnice imaju grešku?

Molimo Vas da pažljivo pregledate tekst, imena, vremena, adrese i sve ostale detalje koje mi ne možemo da znamo i samim tim i proverimo. Na ovaj način izbegavamo potencijalne greške u štampi celokupnog tiraža. Predlog rešenja u digitalnom formatu koji dobijate na email adresu pre štampe, služi upravo za ovu namenu.

Za eventualne slovne greške nakon Vašeg odobrenja, na žalost, ne možemo snositi odgovornost. Ukoliko imate neku drugu zamerku na pozivnice koje ste dobili, pozovite nas i zajedno ćemo rešiti problem na obostrano zadovoljstvo. Zadovoljna mušterija je za nas prioritet, a preporuke naših klijenata govore dovoljno o nama.

 

Ukoliko niste pronašli odgovor na Vaše pitanje, kontaktirajte nas i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem periodu.

 

Author: