Pretraga
Close this search box.

Poručivanje i isporuka

O nama i kako poručiti

Radimo isključivo online prodaju i nemamo prodajni salon, ali sve naše modele možete poručiti preko našeg sajta i internet prodavnice Pozivnice Mashnica.

Ukoliko želite da pogledate neke od naših uzoraka i ovo je moguće. Odaberite model ili modele koji Vas zanimaju, unesite potrebne podatke i kreirajte porudžbinu.

Cena personalizovanog uzorka je 1.200 dinara za pripremu za štampu + cena pozivnice koju ste odabrali. Tačnu cenu možete videti u konfigratoru nakon što odaberete željene proizvode ili opcije.

Ako samo želite da vidite vrstu papira i uverite se u kvalitet štampe pre naručivanja pozivnica ili personalizovanog uzorka, i to je moguće. Poslaćemo vam odabranu pozivnicu koja je već odštampana kao primerak, a za to ćete platiti samo troškove dostave.

Ukoliko ste zadovoljni kvalitetom i odlučite se za poručivanje pozivnica sa našeg sajta, ukupan iznos biće umanjen za iznos koji ste već platili za personalizovani uzorak. Odnosno, uzorak je potpuno besplatan ukoliko se odlučite za saradnju sa nama.

Takođe, možete da pročitate mišljenja naših kupaca, nakon čega Vam uzorak najverovatnije neće ni biti potreban.

1. PRETRAŽIVANJE I KUPOVINA. Prvo što je potrebno da uradite jeste da pregledate našu bogatu ponudu proizvoda za venčanje. Proces je veoma jednostavan, a ako Vam je bilo šta nejasno budite slobodni da nas kontaktirate. Ukoliko ste uspešno kompletirali svoju porudžbinu, na email adresu koju ste uneli dobićete potvrdu sa detaljima i brojem Vaše porudžbine.

2. IDEJNO REŠENJE. Sledeći korak je kreiranje idejnog rešenja od strane tima naših dizajnera, prema elementima koje ste poslali pri poručivanju. Rešenje će Vam biti poslato na email, nakon čega je veoma bitno da dobro proverite sve detalje kao što su tekst, vremena, imena i prezimena, kako ne bi došlo do eventualnih grešaka u štampi. Nakon Vašeg odobrenja ulazimo u proces štampe.

3. PROCES ŠTAMPE. Proces štampe i dorade uglavnom traje 3-5 dana. Ukoliko imate posebno kratak rok i želite da Vaše pozivnice dobijete ranije, potrebno je da to navedete u polju za napomene pri poručivanju. Učinićemo sve što je u našoj moći da ispoštujemo Vaš zahtev.

4. ISPORUKA I PLAĆANJE. Nakon završene štampe Vaša pošiljka će biti spakovana i poslata kurirskom službom na naznačenu adresu. Ukoliko ste poručili više različitih proizvoda, svi će biti poslati u jednoj pošiljci na adresu koju ste naveli pri procesu poručivanja, osim ako ne odlučite drugačije.

Ukoliko imate bilo kakav problem pri poručivanju ili Vam je to jedini način, možete nas pozvati, a mi ćemo umesto Vas kreirati porudžbinu i pomoći Vam pri izboru. Takođe, ukoliko imate kupon za popust, možete ga iskoristiti i na ovaj način, bez obzira što pozivnice ne poručujete preko sajta.

Da, ovo je naravno moguće a pritom i veoma jednostavno. Sve što treba da uradite je da prilikom pretraživanja sajta sve proizvode koji Vam se dopadaju ubacite u korpu. Nakon toga u svakom trenutku možete pogledati sadržaj Vaše korpe klikom na dugme „Moja korpa“ u gornjem desnom uglu ekrana. Nakon toga klikom na dugme „Poruči“, kupujete sve proizvode koji su bili u korpi.

Nikakav problem. Slobodno nas kontaktirajte ili napravite novu porudžbinu sa željenim brojem komada i u napomeni unesite da je stvar hitna. S obzirom da imamo sve fajlove spremne i da smo proces provere već prošli, veoma brzo možete očekivati dopunsku količinu koja Vam je potrebna. U većini slučajeva štampa je gotova već za dan ili dva.

Slanje i rokovi isporuke

Za područije Srbije pozivnice šaljemo kurirskom službom Post Express danas-za-sutra. Ukoliko vam to nikako ne odgovara, na području Beograda moguće je organizovati i lično preuzimanje. Što se tiče slanja u inostranstvo moguće je slanje Poštanskom službom Post Export, a rokovi isporuke su od 7-21 dan u zavisnosti od zemlje u koju se pošiljka šalje.

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu pozivnica, što znači da ćete dodatno platiti ovu uslugu pri preuzimanju Vaše pošiljke.

Cena slanja zavisi od težine paketa, odnosno od količine pozivnica koju ste poručili, kao i visine otkupne cene i uglavnom je u rasponu od 260-500 dinara za pošiljke na teritoriji Srbije. Za tačnu informaciju o ceni Vaše pošiljke možete se informisati na sajtu Pošte Srbije uvidom u Cenovnik Post Express usluga.

Cene slanja u inostranstvo variraju u odnosu na zemlju u koju se paket šalje i naravno težine paketa, pa je najbolje da pogledate cenovnik Post Export kurirske službe na sajtu Pošte Srbije, ili nas kontaktirate za detaljnije informacije. Kod slanja pošiljki za inostransvo računajte i na dodatne troškove carine i poreza po tarifama zemlje destinacije.

Apsolutno. Za područje Beograda moguće je organizovati lično preuzimanje. Najbolje je da pri poručivanju u napomeni navedete da želite da preuzmete Vašu porudžbinu na ovaj način. Za ovu vrstu preuzimanja pozivnica potrebno je da uplatu izvršite unapred, a potvrdu o uplati pokažete pri preuzimanju.

Pozivnice uglavnom možete očekivati u roku od 3-5 dana od momenta kada potvrdite probno rešenje i odobrite štampanje. Ukoliko postoji bilo kakav problem sa Vašom porudžbinom, bićete blagovremeno obavešteni i pokušaćemo da smislimo neko alternativno rešenje.

Ukoliko je „frka“, pri poručivanju u polje za napomene unesite komentar do kada su Vam pozivnice potrebne ili nas pozovite da proverimo kakva je trenutna situacija. U svakom slučaju potrudićemo se koliko god je u našoj moći da Vam izađemo u susret. Nije da se hvalimo, ali pročitajte preporuke naših kupaca kada je u pitanju brzina.

Takođe, ukoliko imate mogućnost da sami preuzmete pozivnice u Beogradu, ovo Vam može uštedeti još jedan dan.