Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Tekstovi

Naravno, možete imati i više od dva raličita teksta ako je potrebno! Ukoliko na primer imate goste iz različitih zemalja i želite da napravite pozivnice na više jezika, nema nikakvih problema. Ili ukoliko želite jedan tekst sa vremenom i mestom okupljanja svatova kod mlade i jedan tekst sa vremenom i mestom okupljanja kod mladoženje, i to je izvodljivo.

Svaki dodatni tekst naplaćuje fiksno 10 eur (u dinarskoj protivvrednosti), nevezano za broj pozivnica koji ste poručili. Ukoliko imate dva različita teksta (na primer na Srpskom i Nemačkom) u tom slučaju štampa bi koštala 2×10=20 eur (u dinarskoj protivvrednosti).

Apsolutno ! Možemo da odštampamo imena, adrese kao i motiv sa pozivnice koju ste odabrali. Jedino ograničenje je da koverta ne može biti odštampana kompletno od ivice do ivice, većmora imati marginu od 5-10 milimetara sa svake strane. Ova usluga se dodatno naplaćuje 0,35 eur / kom (u dinarskoj protivvrednosti.)

Naravno. Sve što nam u ovom slučaju treba od Vas je spisak imena (u digitalnom formatu – Word, Excel, ili bilo koji text format), a mi ćemo odraditi sve ostalo što je potrebno. Ova usluga se dodatno naplaćuje 0,2 eur / kom (u dinarskoj protivvrednosti.) Molimo Vas samo da pre slanja dobro proverite imena gostiju koja šaljete kako bi smo izbegli eventualne slovne greške u štampi, koje je kasnije nemoguće ispraviti osim ponovnom štampom.

Tu smo za sve što Vam treba. Pisanje tekstova za pozivnice za neke ljude može biti prava noćna mora… Baš iz tog razloga za Vas smo pripremili veliki broj interesantnih primera koji Vam mogu biti polazna tačka za pisanje. Takodje budite slobodni da u potpunosti preuzmete bilo koji od tekstova ukoliko Vam se baš toliko dopada.

Za sve nedoumice, nemojte oklevati da nas kontaktirate i upitate za savet. Sve što je u našoj moći uradićemo da Vam olakšamo ovaj zadatak.

Modeli, formati i papiri

Većina modela iz naše ponude je standardnog formata 14×14 cm, ali za više detalja posetite stranu FORMATI POZIVNICA i upoznajte se sa svim formatima i dimenzijama iz naše ponude. Svaka pozivnica koju poručite ide u kompletu sa kovertom odgovarajućeg formata.

Cena varira u odnosu na model pozivnice, format, kao i ukrase koji idu uz željeni model. Najbolji način da proverite tačnu cenu je da kliknete na željeni model nakon čega će se otvoriti zasebna strana gde ćete biti u mogućnosti da odaberete željene detalje kao što su vrsta papire, format, vrsta koverte i eventualni ukrasi.

Nakon što odaberete sve detalje, ispod pozivnice će se pojaviti tačna cena po komadu.

U ponudi, pored standardnog belog mat papira (300g/m2 debljine) i sedefastih papira koje toplo preporučujemo za one koji žele nešto više, imamo joše nekoliko interesantnih papira koje možete pogledati ovde.

Svi papiri su uvozni, vrhunskog kvaliteta sa odličnim karakteristikama za štampu.

Sve pozivnice za venčanje iz naše ponude rade se isključivo od uvoznih materijala izuzetnog kvaliteta. Papiri, odnosno kartoni koje koristimo za štampu su veoma kvalitetni i čvrsti, a debljina je nešto poput papira koji se koristi za pravljenje kvalitetnijih fascikli. Ukoliko želite sami da proverite kvalitet i vrstu papira, možete poručiti uzorke koje ćemo Vam poslati na adresu.
Štampa pozivnica radi se na najnoviji digitalnim mašinama, eco bojama po svetskim standardima.

Štampa

Pripremu za štampu slobodno prepustite nama. Na vama je samo da sastavite tekst i pošaljete porudžbinu, a štampa pozivnica za venčanje je naš posao. Naš tim će uraditi kompletnu pripremu i prelom teksta, proveru teksta i grafičkih elemenata i poslati gotovo rešenje Vama na odobrenje.

Ukoliko ima bilo kakvih promena ili propusta koje primetite u predlogu rešenja sve što je potrebno je da pošaljete napomenu šta je to što je potrebno da se izmeni. Ubrzo nakon toga možete očekivati ispravljeno rešenje.

Nakon potvrde sa Vaše strane ulazi se u proces štampe.

Obavezno. Nikada ne počinjemo sa štampom pre nego što klijent dobije, detaljno pregleda i odobri uzorak pozivnice koju je odabrao. Na ovaj način pokušavamo da izbegnemo eventualne greške u štampi.

Nakon što ste kreirali porudžbinu, naš tim počinje da pravi predlog rešenja pozivnice koju ste odabrali u digitalnom formatu. Rešenje će Vam biti poslato na email adresu koje ste uneli prilikom poručivanja uglavnom u roku od 1-3 dana.

Na Vama je da dobro proverite sve detalje oko teksta, eventualnih slovnih grešaka i date sugestije ukoliko ih ima. Nakon odobrenja predloga koji Vam je poslat, ulazimo u proces štampe. Uskoro možete očekivati Vaše pozivnice :).

Molimo Vas da dobro proverite detalje na pozivnici kao što su vremena, imena i prezimena, nazive crkve i restorana i slične detalje. Mi se zaista trudimo da otklonimo sve greške koje primetimo, ali neke stvari kao Datume i stanice, ipak Vi najbolje znate.

Kod nas, je sve moguće. Ukoliko želite da dobijete štampani uzorak pozivnice, molimo Vas da to navedete u napomeni prilikom poručivanja ili putem email-a ili telefona nakon porudžbine.

Proces je veoma sličan kao i kod poručivanja punog tiraža: Prvo ćemo Vam na email adresu koju ste naveli, poslati idejno rešenje u digitalnom formatu. Nako provere podataka i Vaše potvrde štampamo uzorak, što obično traje 1-3 dana od momenta odobrenja. Nakon ovoga uzorak se šalje na željenu adresu.

Štampani uzorak je besplatan, naplaćuje se samo priprema za štampu u iznosu od 10 eur (u dinarskoj protivvrednosti). Takodje postoji i trošak kurirske službe u slučaju da se uzorak šalje na Vašu adresu, koji za područje Srbije uglavnom iznosi izmedju 2 i 4 eura.

Pozivnice Mashnica studio je specijalizovan za crtanje ištampu pozivnica, ali sve što Vam padne na pamet mi ćemo preneti na papir ili drugi materijal koji vi poželite…

Jelovnici, spiskovi gostiju, majice sa slikama i imenima mladenaca, bilbordi sa natpisima: MLADA NA PRODAJU i slične “zanimljive” ideje samo su deo zahteva koje ispunjavamo kako bi naši klijenti bili zadovoljni :). Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije i konsultacije.

Boje i fontovi (vrste slova)

Da naravno! Svako venčanje ima svoj ton, odnosno boju koju prati. Mi smo tu za Vas, da dizajn pozivnice prilagodimo bojama koje ste odabrali za Vaše venčanje. Slobodno budite kreativni ! Ili recite šta želite i prepustite nama da to uradimo za Vas.

Apsolutno. Svi fontovi, odnosno vrste slova, su podložni promenama. Svaki dizajn koji ćete pronaći na našem sajtu moguće je prilagoditi Vašem zahtevu. Ukoliko Vam se font koji smo koristili za model pozivnice koja Vas zanima ne dopada, možete pogledati našu galeriju fontova sa oko četrdeset različitih serifnih, sanserifnih i pisanih fontova..

Ukoliko ni tu ne pronadjete font koji odgovara onome što ste zamislili, možete nam poslati bilo koji font koji želite, a mi ćemo ga prilagoditi dizajnu pozivnice koji ste odabrali.

Jedino ograničenje je Vaša kreativnost. Možete odabrati bilo koju boju za bilo koji font. Ako niste sigurni, uradićemo predlog rešenja sa dve ili više boja i to potpuno besplatno. Mi smo tu za sve Vaše želje.

Grafički elementi, slike i posebni zahtevi

Da. Promene postojećeg dizajna i rasporeda grafičkih elemenata su moguće. Potrebno je da nam pošaljete detalje koje bi ste želeli da budu izmenjeni. Ovo možete uraditi pri poručivanju pozivnice u polju napomena ili putem kontakt formulara. Takodje možete nas pozvati i telefonom ukoliko je potrebno da se konsultujemo malo više oko detalja.

Kada rešenje koje ste tražili bude gotovo, poslaćemo ga na email adresu koju ste uneli prilikom poručivanja. Nakon provere i odobrenja sa Vaše strane možemo ući u proces štampe.

Naravno da možete. Pri kreiranju porudžbine navedite u napomeni da želite da se ubaci Vaša slika u postojeći dizajn. Sliku nam možete poslati putem email-a. Mi ćemo je obraditi i prilagoditi dizajnu pozivnice koju ste odabrali nakon čega ćete doboto predlog rešenja na email.

Ukratko – sve što zamislite mi možemo da nacrtamo i odštampamo 🙂

Postoji mogućnost izrade potpuno unikatnih rešenja, modela, oblika ili bilo koje druge ideje koju imate. Dizajn po posebnom zahtevu se naplaćuje 3.600 dinara.

Stavite nas na test i iskušajte našu kreativnost. Pošaljite nam zahtev, slike, ideje, elemente ili bilo šta drugo što želite da se nadje na Vašoj pozivnici, a mi ćemo se potruditi da Vas ostavimo bez daha.

Veliki broj klijenata se odlučuje baš za ovu opciju jer žele nešto drugačije, nešto posebno…

Ukoliko se osećate kreativno, imate znanja u grafičkim programima, ili poznajete nekoga ko se bavi grafikom, možete pripremiti svoj dizajn i poslati ga nama na štampu i doradu. U ovom slučaju potrebno je da fajl bude pripremljen po mogućstvu u vektorskom programu (Adobe Illustrator ili Corel Draw) ili u Photoshopu u rezoluciji od minimalno 300dpi. Fajl nam možete poslati na email adresu.

Ukoliko imate posebnih zahteva, poput vezivanja mašnica, lepljenja ukrasa ili nešto treće, molimo Vas da sve to navedete u napomeni prilikom kreiranja porudžbine.

Nakon prijema i provere fajlova koje ste poslali, poslaćemo Vam potvrdu da je sve u redu ili detalje ukoliko je potrebno nešto promeniti.