Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Kako izabrati tortu za venčanje

Ukoliko ste već pronašli prostor za venčanje, organizovali muziku, izradili i poslali pozivnice za venčanje, pronašli venčanicu i odelo, osmislili plan i program za dan venčanja, vreme je da se pozabavite i oko obabira poslastičarnice i torte za svadbu.

Kako odabrati tortu za venčanjeIzgled torte prilagodite ambijentu koji ste odabrali. Iskoristite svaki važan detalj koji će krasiti ambijent, detalje sa venčanice i sve to prenesite poslastičaru koji će napraviti tortu, kako bi izgled torte bio baš onako kako ste zamislili. Svaki ukras može pratiti ili napraviti neku priču koju ste zamislil. Bitno je da pronađete pravu poslastičarnicu koja Vam može izaći u susret i može da napravi tortu, baš onako kako ste zamislili ili Vam može predložiti iz Vaših zahteva i želja izged torte.

Ukus, koji je skriveni i najvažniji ukras torte, ne prepuštajte slučaju. Možete ga prilagoditi prema ambijentu venčanja ili Vašem ukusu ili savetu iskusog poslastičara.
Ukoliko je venčanje na otvorenom, u letnjem periodu, torta može biti voćna. Ako je ambijent u nekom parku, okružen krošnjama drveća, čokoladna torta sa lešnicima može biti pravi izbor za Vaše venčanje.
Sigurno najbolji i najsigurniji odabir, kako nećete pogrešiti, je da izaberete tortu prema Vašem ukusu. Ukoliko se čak i ukusi mlade i mladoženje razlikuju, torta može biti različitih ukusa na različitim segmentima (spratovima). Jedan sprat torte može biti od čokolade, dok drugi može biti voćni.
Ukoliko zaista ne znate kakvog ukusa da bude posavetujte se i prepustite da Vam poslastičar predloži ukus torte.

Ali nikako ni u jednom trenutnu ne prepustajte nista slučaju.

Ukoliko ste izabrali poslastičarnicu i pogledali kataloge, posavetovali ste se sa poslastičarom i dogovorili oko izgleda i ukusa, obavezno probajte kakvog će biti ukusa.

 

Author:


[social_button button=“facebook“ fsend=“on“ flayout=“standard “ fwidth=“350″ faction=“like“ fcolorsheme=“light“][social_button button=“google“ gsize=“medium“ gannatation=“bubble“ ghtml5=“on“][social_button button=“twitter“ ttext =“Pozivnice za venčanje Mashnica“ tcount =“horizontal“][social_button button=“pinterest“ pcount=“horizontal“ ptext=“Pozivnice za venčanje Mashnica“]